SPONSORLU BAĞLANTILAR

29 Temmuz 2010 Perşembe

Pelin Otu(Tarhun Otu)

TARHUN OTU (PELİN)

HAZIM YOLLARINDA ETKlSl FAZLADIR:

Hazım zorluğu, yemeklerden tiksinti, mide rahatsızların­da (ağrı) çok îayda verir; İştah
açar.

Hıçkırık, hava yutma, mide ve barsakta gaza karşı İyidir.

Barsaklarda yemeklerin kokuşmasını ve vücudun zehirlenme­sini önler, böylece vücudun dayanıklılığını artırır.

Barsaktaki çeşitli solucanları döker.

İnsanları, barsak ve diğer organlardaki kanserlere karşı korur.

İDRAR YOLARINDA ETKİLİDİR:

Bol idrar söktürür, vücuttaki fazla suyu ve tuzu dışarı atar.

DİĞER ETKİLERİ :

Ay sötürür ve ay halinin zamanında ve ağrısız olmasını sağlar.

Bütün vücuda faydalı etkileri dolayısile insanların uzun ömürlü ve sağlıkjı yaşamalarını1 sağlar.

KULLANILIŞI :

1 litre kaynar suya 1 yemek kaşağı konur, 10 dakika din­lendirdikten sonra bundan günde 2 veya 3 çay bardağı içilir, suyu ve balık’a ilâve olunur. Sirkeye konur. Sos ve mayone­ze’de katılır.

0 yorum:

Yorum Gönder