SPONSORLU BAĞLANTILAR

29 Temmuz 2010 Perşembe

Patlıcan

PATLICAN
İÇİNDE BULUNAN MADDELER:
A vitamini, fosfor, kalsiyum ve bazı esanslar bulunur.

VASIFLARI :
Kansızlığa karşı gelir, yumuşaklık verir, idrar söktürür, pankreas ve. karaciğeri uyarır ve müsekkin hassası vardır.

NERELERDE KULLANILIR :
Kansızlıkta, kabızlıkta idrar zorluğunda,, kalp çarpıntıla­rında kullanılır.

NASIL KULLANILIR
Patlıcanın yemek çeşidi pek çoktur. Patlıcan pişirilerek yenir ayrıca salatası da yapıhr. Patlıcan yapraklarından yakı yapılır ve bu yakı yanık, çıban ve basurlar üzerine konacak olursa daha çok iyi gelir.

0 yorum:

Yorum Gönder