SPONSORLU BAĞLANTILAR

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Çemen

ÇEMEN

HAZIM YOLLARINDA ETKİSİ ÇOK FAZLADIR:

Mide’de. gaz söktürür, hazmı kolaylaştırır. Mideyi ısıta­rak, soğukalmayı ve hazım bozukluğunu giderir. Hava yut­mayı, mide ve barsaktakı kokuşmayı ve gazı önler. Sucuk, so­sis ve köfte gibi et yemeklerinin bayatlamasını ve insana za­rar vermesini önler ve onlara hoş bir koku verir.

HANIMLARDA ÇOK FAYDALIDIR:

Ay halinin zamanında ve ağrısız olmasını sağlar. Emzikli kadında süt miktarını artırır. Hanımlarda cinsel isteği artırır ve hâmile kalmayı rahatlıkla kolaylaştırır.

DİĞER FAYDALARI :

Sinirleri teskin eder. Kalb çarpıntısını giderir. Bol id­rar söktürür. Barsaklardaki çeşitli solucanları döker.

KULLANILIŞI:

Baharat olarak et ve hamur yemekleri: Pasta, peynir, et yemeklerine, ızgara sığır’a konur. Günde adam başına 2 gr. kadar kullanılır.

NOT: Hamile hanımlar ve bilhassa kolay çocuk düşürenler bunu kullanmamalıdır

0 yorum:

Yorum Gönder